Όροι Χρήσης

Ώρες λειτουργίας 09:00π.μ.- 06:00μ.μ. από Δεύτερα έως Παρασκευή. Επικοινωνία:  info@phytomore.com   

Το www.phytomore.com είναι ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης/διάθεσης φυτικών διατροφικών συμπληρωμάτων μέσω διαδικτύου της εταιρείας DRS EOOD. (εφεξής «η Εταιρεία») με έδρα και διεύθυνση την πόλη Kjustendil, TK 2500,οδός Tzar Osvoboditel 210, Bulgaria) καταχωρημένης στα Εμπορικά Μητρώα του Υπουργείου Δικαιοσύνης της Βουλγαρίας (Τμήμα Μητρώου) με αριθμό 202850259. με κωδικό αριθμό βάσει του Νόμου περί Φόρου Προστιθέμενης Αξίας 202850259.

Copyright

Όλο το περιεχόμενο στην ιστοσελίδα υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα που ανήκουν στην phytomore.com. Τίποτα σε αυτή την ιστοσελίδα δεν πρέπει να εκλαμβάνεται ως δυνατότητα η άδεια να χρησιμοποιήσετε φωτογραφίες, εμπορικό σήμα, λογότυπο ή άλλες πληροφορίες από αυτή την ιστοσελίδα. Η αντιγραφή ή λήψη πληροφοριών από το χώρο δεν μεταφέρει τα πνευματικά δικαιώματα για αυτές τις πληροφορίες σε εσάς. H δημοσίευση των φωτογραφιών,αποσπάσματα από άρθρα και άρθρα από το «blog» επιτρέπεται μόνο όταν η πηγή, δηλαδή, το κείμενο συνοδεύεται από ενεργό σύνδεσμο «link» με το αρχικό άρθρο στο «blog» στην ιστοσελίδα . Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης ή ανανέωσης των παρόντων όρων και των προϋποθέσεων συναλλαγών που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος οποτεδήποτε.

Η εταιρεία προσφέρει προϊόντα στην επικράτεια σε άλλα κράτη μέλη της Ε.Ε και είναι δυνατόν η τιμή ενός προϊόντος να ποικίλλει σε διάφορα κράτη μέλη, ανάλογα με το κόστος των παραγγελιών και μεταφοράς.