Παράδοση και επιστροφή προϊόντων

Για οποιοδήποτε θέμα μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. info@phytomore.com

Η παράδοση των παραγγελθέντων προϊόντων μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, πραγματοποιείται μέσω courier. Το κόστος είναι 2,00€ σε κάθε σημείο στην Ελλάδα,συν 2 ευρώ για πληρωμή με αντικαταβολή. Η αποστολή πραγματοποιείται εντός 2-5 εργάσιμων ημερών. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να παρατείνει την παράδοση και ταυτόχρονα να ενημερώσει αμέσως τον πελάτη.

Ο πελάτης έχει δικαίωμα να ακυρώσει εγκαίρως την παραγγελία και να επιστραφούνε τα χρήματα που έχει πληρώσει. Για να ασκήσει αυτό το δικαίωμα θα πρέπει να μας ειδοποιήσει γραπτώς εντός 14 ημερών από την παραλαβή. Τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται άθικτα, πλήρης με όλα τα μέρη και στην αρχική τους συσκευασία (φάκελοι και πακέτα) φυλαγμένα και σφραγισμένα.Το δικαίωμα της ακύρωσης και επιστροφής χάνεται αν δεν τηρηθούν οι προαναφερόμενες προϋποθέσεις.

Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να επιστραφούν ή να αντικατασταθούν προϊόντα που έχουν ανοιχθεί, έχουν υποστεί αλλοιώσεις ή υπέστηκαν ζημιές κατά τη διάρκεια της μεταφοράς. Για τα κατεστραμμένα προϊόντα κατά τη διάρκεια της μεταφοράς πρέπει να απευθυνθείτε στο μεταφορέα. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις μόνο για ακέραια προϊόντα και κατόπιν συνεννόησης μαζί μας θα μπορεί να αντικατασταθεί το προϊόν. Σε αυτή την περίπτωση όλα τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη.