ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΕΞΙΑ ΧΩΡΙΣ ΦΑΡΜΑΚΑ

Δημιουργήσαμε την Phytomore βασιζόμενοι σε βάθος χρόνου στην εμπειρία και τη γνώση της φύσης αποσκοπώντας να προσφέρουμε μικρά θαύματα για τη βελτίωση της υγείας και της ευεξίας.

Σε συνεργασία με κορυφαίους βοτανολόγους, ερευνητές και επιστήμονες στον κλάδο εξασφαλίσαμε μοναδικές συνθέσεις από φυτικά εκχυλίσματα, βιταμίνες, μέταλλα και θρεπτικές ουσίες, δημιουργώντας φυτοθεραπευτικά προϊόντα εξαίρετης δραστικότητας και αποτελεσματικότητας.

Επιλέξαμε τα περισσότερα από τα βότανα μας από παρθένες περιοχές της υφηλίου και ειδικότερα από τις ηφαιστειακές ζώνες της Μεσογείου, όπου το έδαφος είναι περισσότερο εμπλουτισμένο με μέταλλα και ιχνοστοιχεία και πιο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά.

Έτσι, με υγιή και δυνατά βότανα, περισυλλεγμένα από εδάφη καθαρά δίχως ρυπάνσεις, όπως οι πρόποδες των βουνών, τα δάση, τα έρημα παραθαλάσσια μέρη και οι ιδιωτικές εκτάσεις που έχουν χαρακτηριστεί ως ΜΗ GMO (γενετικός τροποποιημένα προϊόντα), σίγουρα εξασφαλίζουμε την μέγιστη ποιότητα και αποτελεσματικότητα.

Πέραν από μια απλή εμπορική απαρίθμηση, οι σελίδες μας εμπεριέχουν όλη την εμπειρία και τον ζήλο εξειδικευμένων ατόμων, που μέσα από την καθημερινότητα σε στενή επαφή με τον κόσμο και τη φύση, πραγματοποιούν με επιστημονική σχολαστικότητα και αφοσίωση, φυτικά συμπληρώματα υψηλής ποιότητας.

Τα προϊόντα μας παράγονται στην Ιταλία και παρασκευάζονται με παραδοσιακές εργαστηριακές μεθόδους όπου για την εκχύλιση των βοτάνων δεν χρησιμοποιούνται μηχανήματα τριβής ή άλεσης, για την μικροκονιοποίηση( φαρμακολογική μέθοδος για τη λειοτρίβηση ενός φαρμακευτικού προϊόντος, ώστε αυτό να γίνει πολύ λεπτή σκόνη πούδρα), και συμπιέζονται αργά και απαλά για να διασφαλιστεί η ακεραιότητα των δραστικών συστατικών.

Όλα τα προϊόντα μας είναι 100% φυσικά, μη GMO, δεν περιέχουν χρωστικές ουσίες, συντηρητικά, αρωματικές ύλες, καθώς ούτε τεχνητές γλυκαντικές ουσίες και συνθετικές βιταμίνες.